Cruisereiziger
Cruiseterminal

Princess Cruises telt af naar eerste seizoen vanuit Port Canaveral

Het aftellen is begonnen voor het eerste seizoen van Princess Cruises vanuit Port Canaveral. Over exact een jaar krijgt het een nieuwe thuishaven in het hart van Florida. Caribbean Princess vertrekt op 27 november 2024 vanuit Port Canaveral voor haar eerste reis, een 4-daagse Thanksgiving cruise naar Turks & Caicos eilanden. Het seizoen van november 2024 tot april 2025 biedt 20 cruises naar het oostelijk en westelijk Caribisch gebied. Deze variëren in lengte van 4 tot 8 dagen. Deze cruises zijn inmiddels boekbaar.

Hoogtepunten van het programma vanuit Port Canaveral:

    • 4-daagse Thanksgiving reis naar Turks & Caicos eilanden (27 nov. 2024);
    • 6-daagse cruises naar Nassau, Grand Turk en Amber Cove of San Juan (9, 23, 2024; 6, 20, 3, 17, 3, 17, 31, 2025 jan.)
    • 8-daagse cruises naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean met St. Thomas, St. Maarten, San Juan en Grand Turk (1, 29, 2024; 26 jan., 23 feb., 23 maart, 2025)
    • 8-daagse reizen naar het westelijke gedeelte van de Caribbean met o.a. Cozumel, Costa Maya, Belize City en Roatan voor Mahogany Bay (15 dec. 2024; 12 jan., 9 feb., 9 maart, 6 april 2025)

Cruisereizigers kunnen ervoor kiezen om de 6- of 8-daagse routes te combineren tot een langere 14-daagse vakantie.

 

“Met Port Canaveral als nieuwe thuishaven voor ons in slechts een jaar, breidt onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit en biedt nog een belangrijke markt met gemakkelijke toegang, evenals een veelheid aan vluchtopties in en uit Orlando,” zegt Terry Thornton, CCO voor Princess Cruises. “Plus, we hopen dat veel van onze gasten uit Port Canaveral Princess voor de eerste keer zullen ervaren en zullen ontdekken waarom onze cruisemaatschappij zo uniek is. Van de Princess Medallion-klasse ervaring die ongeëvenaarde service en personalisatie biedt, tot diners van wereldklasse, casual eetgelegenheden, op Broadway geïnspireerd entertainment en ongelooflijke familieaanbiedingen.”

Caribbean Princess

Caribbean Princess biedt een grote verscheidenheid aan hutten voor maximaal vier personen en onderling verbonden hutten voor gezinnen. Er zijn clubs voor kinderen van 3 tot 17 jaar. Het openluchtscherm Movies Under the Stars is er om te genieten van films, live sportwedstrijden en meer. Bovendien zijn er relaxdekken zoals The Sanctuary voor volwassen passagiers om te ontspannen.

Cruises van Princess Cruises vanuit Port Canaveral zijn te boeken via:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!