Cruisereiziger
Bestemmingen

Celestyal Cruises onthult nieuwe landen en havens voor 2024-2025

Celestyal Cruises heeft maandag aangekondigd dat het in haar nieuwe cruiseprogramma voor 2024-2025 drie nieuwe landen en zes nieuwe havens zal aandoen. De drie nieuwe landen zijn Kroatië, Montenegro en Italië. De zes nieuwe havens zijn Kefalonia, Katakolon en Corfu in Griekenland; Dubrovnik in Kroatië; Kotor in Montenegro en Bari in Italië.

De Celestyal Journey zal haar seizoen beginnen op 2 maart 2024, met een nieuwe 8-daagse ‘Hemelse Adriatische’ cruise met stops in Kefalonia, Kotor, Bari en Corfu, en een late overnachting in Dubrovnik. Passagiers kunnen profiteren van kortingen als ze boeken voor 30 november 2023. De afvaarten in 2025 zullen in de komende weken in de verkoop gaan.

Daarnaast zal Celestyal twee andere cruises aanpassen in 2024. De “Drie Continenten” routes op 9 en 16 maart worden vervangen door de “Idyllische Egeïsche Zee” afvaart, met vertrek uit Athene en een bezoek aan Thessaloniki, Kusadasi, Heraklion, Mykonos, Santorini en Milos, waarna er wordt teruggekeerd naar Athene.

 

Compensatie

Passagiers die al de routes hebben geboekt met vertrek vanuit Athene op 2, 9 en 16 maart 2024 ontvangen kortingen en een gratis cruise die men in de komende drie jaar kan verzilveren.

“Minder dan een week na de aankondiging van onze recente overname en complete vlootvernieuwing, konden we het niet laten om nog een stapje verder te gaan voor onze klanten. Als bedrijf nemen we echt de tijd om te luisteren naar suggesties van klanten en reisagenten – en Italië, Kroatië en Montenegro kwamen als beste uit de bus,” zegt Lee Haslett, Chief Commercial Officer.

“We zijn meer dan onze zeebenen aan het vinden op een wereldwijd podium en zijn hard op weg om bekend te worden als een zelfverzekerd uitdagend merk. Ons team is klaar om volgend seizoen golven te maken in de hele sector, met nieuwe bestemmingen, een volledig vernieuwde vloot, een frisse nieuwe merkidentiteit en een nieuwe richting.”

Cruises met Celestyal Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Stip

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!