Cruisereiziger

Sint Maarten

Sint Maarten

Terug naar Midden-Amerika

Sint Maarten bestaat uit een Frans en een Nederlands deel maar je kunt vrij reizen tussen de delen. Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel. Marigot is de hoofdstad van het Franse gedeelte. Er wonen op Sint Maarten ongeveer 75.000 inwoners op het 87 vierkante kilometer grote eiland.

Naast de hagelwitte stranden staat St. Maarten bekend als culinaire hoofdstad van de Caribbean waar men geniet van smaken van over de hele wereld. Actieve vakantiegangers leven zich uit tijdens hikes in de groene natuur, of gaan watersporten en eilandhoppen op de azuurblauwe oceaan. Bovendien voelt iedere toerist, zich welkom: gastvrijheid zit de St. Maartenaren in het bloed.

Cruisebestemmingen

Welke cruises gaan naar St. Maarten?

St. Maarten is een populaire Caribische bestemming. De oostelijk Caribische route die start vanuit Florida of Puerto Rico (San Juan), bezoekt vaak St. Maarten. Het Nederlandse deel wordt vaker bezocht dan het Franse deel, St. Martin. Wil je dus een cruise die off-the-beaten-path gaat? Kies dan voor een cruise naar het Franse deel, naar de haven Marigot.

Vraag een offerte aan voor een cruise naar Sint Maarten bij:

 

Captain Cruise Corendon – Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Het laatste nieuws over Sint Maarten