Musical Legally Blonde hoofdattractie op Norwegian Getaway

Norwegian Getaway

Legally Blonde, de internationale succesvolle musical, zal e e n van de hoofdattracties worden van de Norwegian Getaway, het volgende nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line dat in januari 2014 in de vaart komt. Dat heeft Kevin Sheehan, CEO van NCL, op een persconferentie laten weten. Een andere Broadwayshow, die zijn debuut maakte op de Norwegian Breakaway, Burn the Floor, zal ook op de Getaway te zien zijn. De spectaculaire dansshow zal echter helemaal in het teken staan van Latin.

Ten opzichte van de Breakaway worden de Comedyshows van Second City vervangen door Levity Entertainment. Howl at the Moon (vergelijkbaar met ‘Crazy Piano’s’) zal wel weer terugkeren, net als de diverse Nickelodeon-activiteiten en shows. Eerder waren door NCL al andere details van het nieuwe schip bekendgemaakt waaronder de boegschildering van David Le Batard, drie restaurants van Geoffrey Zakarian, een ‘Grammy’- ervaring op zee en The Illusionarium (een magie- show).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.