Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenOntschepenUncategorized

Musical Legally Blonde hoofdattractie op Norwegian Getaway

Norwegian Getaway

Legally Blonde, de internationale succesvolle musical, zal e e n van de hoofdattracties worden van de Norwegian Getaway, het volgende nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line dat in januari 2014 in de vaart komt. Dat heeft Kevin Sheehan, CEO van NCL, op een persconferentie laten weten. Een andere Broadwayshow, die zijn debuut maakte op de Norwegian Breakaway, Burn the Floor, zal ook op de Getaway te zien zijn. De spectaculaire dansshow zal echter helemaal in het teken staan van Latin.

Ten opzichte van de Breakaway worden de Comedyshows van Second City vervangen door Levity Entertainment. Howl at the Moon (vergelijkbaar met ‘Crazy Piano’s’) zal wel weer terugkeren, net als de diverse Nickelodeon-activiteiten en shows. Eerder waren door NCL al andere details van het nieuwe schip bekendgemaakt waaronder de boegschildering van David Le Batard, drie restaurants van Geoffrey Zakarian, een ‘Grammy’- ervaring op zee en The Illusionarium (een magie- show).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!