Cruisereiziger
Bestemmingen

Carnival Cruise Lines trekt zich in 2014 terug uit Europa

Carnival Cruise Lines heeft besloten om in de zomer van 2014 geen cruiseschepen in Europa te laten varen. De Amerikaanse cruisemaatschappij geeft hiervoor als reden de hoge prijs van de vluchten van de Verenigde Staten naar Europa. Volgens Carnival bestaat de meerderheid van haar passagiers uit Amerikanen. Ze verwachten dat de stijgende vluchtprijzen landgenoten weerhouden om volgend jaar de Atlantische oceaan over te vliegen. Men hoopt wel in 2015 weer present te zijn in Europa. Dit jaar is Carnival met twee schepen aanwezig in de Europa, de gerenoveerde Carnival Sunshine en de Carnival Legend.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger