Win een t-shirt van Norwegian Breakaway

De laatste festiviteiten van de inauguratie van de Norwegian Breakaway zijn achter de rug. Als afsluiting geeft Cruisereiziger een t-shirt (maat L) weg van de Norwegian Breakaway. Dit t-shirt is exclusief te koop op het schip zelf en is dus uniek. 

Wat moet je doen?

Het t-shirt wordt verloot onder alle mensen die een mail sturen naar prijsvraag@cruisereiziger.nl voor 21 mei 2013.

Succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.