Cruisereiziger
Prijsvraag

Win een t-shirt van Norwegian Breakaway

De laatste festiviteiten van de inauguratie van de Norwegian Breakaway zijn achter de rug. Als afsluiting geeft Cruisereiziger een t-shirt (maat L) weg van de Norwegian Breakaway. Dit t-shirt is exclusief te koop op het schip zelf en is dus uniek. 

Wat moet je doen?

Het t-shirt wordt verloot onder alle mensen die een mail sturen naar prijsvraag@cruisereiziger.nl voor 21 mei 2013.

Succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger