Doop Europa 2 vrijdagavond live op internet

Europa 2

2 dagen na de doop van de Norwegian Breakaway staat vrijdag alweer een volgende doop van een nieuw cruiseschip op het programma. De Europa 2 van Hapag-Lloyd Cruises wordt tijdens de Havendagen in Hamburg in de vaart genomen. De doopceremonie vindt plaats van 21:00 tot 22:00 uur. De doop van de Europa 2 zal tijdens een feestelijke ceremonie met het thema ‘Grote Momenten, Zeer exclusief’ worden uitgevoerd door doopmoeder Dana Schweiger, een succesvolle ondernemer in Hamburg. Na de plechtigheid zal er een grote vuurwerkshow zijn en zullen er diverse artiesten (o.a. Dick Brave & the Backbeats) optreden.

De doop is live te volgen op de website van de MS Europa 2. Ook de plaatselijke televisiezender NDR zal er live bijzijn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.