Cruisereizigers overboord van Carnival Spirit bij Sydney cruise

Een Australisch koppel van 30 en 26 jaar is vermist van de Carnival Spirit volgens Cruisecritic. Het schip voer een cruise vanaf Sydney en bevond zich zo’n 185 nautische mijlen ten noorden van Sydney bij Forster. Tijdens het ontschepen werd duidelijk dat het stel vermist werd. Tijdens het terugkijken van bewakingscamera”s bleek dat zij op een middendek naar beneden zijn gevallen. Dat was op woensdagavond iets voor negen uur. De vraag hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet beantwoord.

De Carnival Spirit was bezig aan een 11 daagse cruise van Sydney naar de Pacific Islands. Bij het ontschepen werd om half twaalf ’s ochtends alarm geslagen waarop de politie het schip doorzocht. De kustwacht doorzocht daarna de route die het schip voer.

De Spirit is het grootstse cruiseschip (2124 passagiers, 88500 brutoton) dat het gehele jaar cruises maakt vanuit Sydney.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.