Carnival Triumph op eigen kracht onderweg naar droogdok Bahamas

De Carnival Triumph heeft donderdag op eigen kracht de haven van Mobile verlaten. Het cruiseschip van Carnival Cruise Lines is op weg naar een droogdok in Freeport (Bahamas) waar de laatste reparaties en technische verbeteringen met name aan de noodvoorzieningen worden uitgevoerd. Daarnaast zullen enkele nieuwe ‘Fun Ship 2.0′ onderdelen geïmplementeerd worden op het schip (o.a. Guy’s Burger Joint, Bluelguana Cantina, EA Sports Bar en RedFrog Rum Bar). De werkzaamheden zullen op zaterdag 11 mei starten. De verwachting is dat de Carnival Triumph op 13 juni in Galveston (Texas) weer in de vaart komt. Het cruiseschip is dan 4 maanden uit de roulatie geweest nadat het in de Golf van Mexico op drift was geraakt na brand in de machinekamer.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.