Cruisereiziger
OntspanningSpa hutThemacruiseUncategorized

Ultiem ontspannen met een Costa wellness cruise vanuit Amsterdam

Costa NeoRomantica

Costa Cruises biedt ook deze zomer weer afvaarten vanuit Amsterdam aan en wel met de Costa NeoRomantica.

De Costa NeoRomantica is een van de kleinere schepen van de vloot (1800 passagiers), en is vorig jaar na een intensieve verbouwing nieuw in de vaart gekomen. De Samsara Spa aan boord, met 4000m² is in verhouding de grootste van de Costa schepen. Sinds 2005 biedt Costa een luxe concept aan, namelijk de wellness cruise. De zogeheten Samsara Spa, aan boord van zeven Costa schepen, is een geheel nieuwe vorm van wellness. Deze luxe spa heeft een oppervlakte variërend van 3500m² tot maar liefst 6000m² aan boord van de grotere schepen. Deze spa is volledig gewijd aan de verzorging van lichaam en geest.

Boekers van een wellness cruise verblijven in een speciale luxere Samsara hut die is voorzien van luxe toiletspullen en de mogelijkheid om in badjas en slippers naar de behandelruimtes te gaan want de hutten geven direct toegang tot de faciliteiten. Natuurlijk is er een speciaal Samsara restaurant, waar hoogwaardige ingrediënten de basis vormen voor een gezonde maaltijd.

In mei en juli vaart de Costa neoRomantica vanuit Amsterdam naar Denemarken, Zweden, Finland, Rusland en Estland en in juni maakt dit schip een prachtige reis door de Noorse Fjorden en de Noordkaap. In augustus vaart dit compleet gerenoveerde schip vanuit Amsterdam naar Duitsland, Frankrijk en Portugal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)