Cruisereiziger
CruiseschepenInformatiebijeenkomst en beurzenReisbureau

Informatiebijeenkomsten bij Cruise Travel over Azië en luxe cruisen

Cruise specialist Cruise Travel houdt in juni twee informatiedagen om cruisereizigers te informeren over zowel cruisen naar Azië als het varen met een zessterren rederij. De bijeenkomsten worden op het hoofdkantoor van Cruise Travel in Ermelo gehouden op respectievelijk 18 en 26 juni 2013.

Azië:

De bijeenkomst over Azië op 18 juni gaat in op de Cruise Travel Azië groepsreis als ook de individuele cruisemogelijkheden. Er is gelegenheid tot vragen stellen en cruise-ervaringen kunnen worden uitgewisseld met mede geïnteresseerden  Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Wanneer: dinsdag 18 juni
Tijd: van 13.00 uur tot circa 16.00 uur
Aanmelden via 0341-371110 of groepen@cruisetravel.nl

Luxe zessterren rederijen:

Wat is de meerwaarde van cruisen met een zessterren rederij? U wordt hierover tijdens een bijeenkomst op 26 juni bijgepraat. Ook zullen vertegenwoordigers van Crystal Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Oceania Cruises en Seabourn aanwezig zijn. U ontvangt tevens informatie van elke luxe rederij.

Wanneer: woensdag 26 juni
Tijd: Rond 15.00 uur. Definitieve tijd volgt bij inschrijving.
Aanmelden via 0341-371111 of cruisedeluxe@cruisetravel.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)