Cruisereiziger
Uncategorized

Royal Princess overhandigd aan Princess Cruises door Fincantieri

Royal Princess
@ Princess Cruises

Vandaag werd op de Monfalcone werf van Fincantieri de Royal Princess overhandigd aan de cruisemaatschappij Princess Cruises. De ceremonie in het theater van het nieuwe cruiseschip werd bijgewoond door de Italiaanse vice minister van Infrastructuur en Vervoer, Vincenzo Di Luca, en de directeuren van Princess Cruises en Fincantieri. De Royal Princess heeft de eer het grootste cruiseschip te zijn (141.000 brutoton, 330 meter lang, 38 m breed) dat de Italiaanse werf ooit gebouwd heeft. Voor Princess heeft Fincantieri nu in totaal 13 schepen gebouwd.

De Royal Princess gaat plaats bieden aan 3.600 passagiers en komt op 7 juni voor de eerste keer aan bij de Ocean Terminal in Southampton. De doop staat gepland op donderdag 13 juni. Voor die tijd zijn er korte cruises voordat op 16 juni de echte maidenvoyage plaats vindt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger