Video: Seabourn Pride in Delfzijl

Vandaag bezocht de Seabourn Pride op haar cruise Delfzijl. Het kleine luxe cruiseschip (gebouwd 1988, 208 gasten) van Seabourn vaart nog een jaar voor de cruisemaatschappij, daarna gaat ze over naar Windstar Cruises. (lees ook: Seabourn Pride gaat bij Windstar Cruises verder als Star Pride) Het bezoek duurde van ’s ochtends vroeg tot halverwege de middag. De cruise is 27 mei 2013 in Antwerpen begonnen, daarna bezochten de passagiers Amsterdam en Delfzijl. Hamburg, Ronne (op Deense eiland Bornholm) Visby (Zweden), St. Petersburg, Tallinn, Sassnitz en Copenhagen staan ook nog op het programma.

Delfzijl kreeg vorig jaar het cruiseschip MS Hanseatic (14 september 2012) op bezoek. De komst van de Seabourn Sojourn (mei 2012) ging helaas niet door vanwege een lage waterstand, het schip week uit naar Eemshaven. Voor 2014 staat (voor zover bekend) nog geen ander cruiseschip gepland.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.