Cruisereiziger
ContractRenovatie

Seabourn Pride gaat bij Windstar Cruises verder als Star Pride

Seabourn Pride

De Seabourn Pride zal in mei 2014 bij Windstar Cruises verder gaan onder de nieuwe naam Star Pride. Dat heeft de luxe cruisemaatschappij bekendgemaakt. Het is een van de 3 zeiljachten, naast de Seabourn Legend en de Seabourn  Spirit, die wordt overgenomen van Seabourn. Het verdubbelt door de koop haar vloot. De nieuwe namen van de andere twee jachten, die in mei 2015 gaan varen voor Windstar Cruises, volgen de komende weken. Allen zullen een uitgebreide Windstar-renovatie ondergaan. De 3 jachten (10.000 brutoton) zijn identiek. Zij hebben 6 dekken die plaats bieden aan 212 passagiers in 106 suites.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger