Disney Magic krijgt grote renovatie in september 2013

Disney’s eerste en nu oudste schip, Disney Magic (1998), zal een grootschalige renovatie ondergaan. In september 2013 verschijnt het schip  daarvoor in een droogdok in het Spaanse Cadiz. Op het gehele schip worden aanpassingen doorgevoerd en nieuwe ruimtes ingericht, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor de kleinsten worden o.a. een Andy’ s Room (slaapkamer van Toy Story) en een workshopruimte gecreëerd. Volwassenen kunnen zich verheugen op een volledig nieuw ingericht nachtclub gedeelte met daarbij o.a. een pianobar en een Irish pub. De spa en het specialiteitenrestaurant Palo worden in een nieuw jasje naar de huidige maatstaven gestoken. Het buffetrestaurant zal zich meer gaan richten op life cooking. Verdere vernieuwingen:

  • Hutten krijgen een nieuwe styling en meer opbergruimte.  
  • Een vernieuwd atrium met nautische elementen
  • Een 3 dekken hoge glijbaan “AquaDunk”
  • Voor de kleine kinderen een speciaal zwembadgedeelte,
  • Voor de grotere kinderen een “AquaLab” vol met spannende waterelementen
  • Alle restaurants worden gerestyled

De renovatie moet op 10 oktober 2013 zijn afgerond.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)