Cruisereiziger
MaidentripNieuwe cruiseschepen

Eerste inaugurele cruise Norwegian Getaway start in Rotterdam

Norwegian Getaway

In navolging van de Norwegian Breakaway zal ook haar zusje de Norwegian Getaway begin volgend jaar haar eerste inaugurele cruise vanuit Rotterdam gaan maken. Het gaat om een 11-daagse Transatlantische cruise naar naar Miami met een tussenstop in Southampton. Het vertrek uit de Nederlandse havenstad staat gepland op donderdag 16 januari 2014 (17:00 uur). De Norwegian Getaway, die momenteel wordt gebouwd door de Meyer Werft in Papenburg, zal daarna in 2014 en 2015 vanuit haar thuishaven Miami 7-daagse cruises gaan maken in het Oostelijke gedeelte van de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger