Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Navigator of the Seas krijgt Galveston als thuishaven

Navigator of the Seas @Royal Caribbean Int.

Royal Caribbean International heeft donderdag bekend gemaakt dat Navigator of the Seas een compleet jaar round trips zal aanbieden vanuit haar nieuwe thuishaven, Galveston, Texas. Navigator of the Seas behoort tot de Voyager Klasse schepen die als eerste een ijsbaan aan boord bracht. Navigator of the Seas zal 7 nachten Westelijke Caribbean cruises aanbieden wanneer zij uit haar droogdok komt in februari 2014. Tijdens haar droogdok zullen de volgende kenmerken aan boord gebracht worden; de FlowRider Surf simulator en op culinair gebied zullen Giovanni’s Table, Park Cafe en Izumi Asian Cuisine toegevoegd worden.

Tegelijkertijd zullen ook de compleet nieuwe virtuele balkons bij een geselecteerd aantal binnenhutten en buitenhutten geplaatst worden. ‘We zijn enorm blij dat Navigator of the Seas, Galveston zal hebben als haar nieuwe thuishaven’ aldus Lisa Bauer, Executive Vice President Sales en Marketing Royal Caribbean International. ‘De FlowRider en de nieuwe virtuele balkons aan boord van Navigator of the Seas zijn een deel van onze belofte om de meeste innovatieve vakantie ervaringen aan de gasten te bieden. Ieder schip, is nu ons beste schip’.

Een onderdeel van de revitalisatie is onder andere dat de origineel geïntroduceerde kenmerken aan boord van Oasis Klasse schepen nu bij alle schepen aangebracht zullen worden. Zoals het mega outdoor filmscherm welk uitkijkt over het buiten zwembad, het Royal Babies en Tots kinderdagverblijf voor kinderen vanaf 6 maanden t/m 36 maanden oud. Een nieuwe Diamond Lounge voor suite en Crown and Anchor Society leden en ook het populaire Cupcake Cupboard Cupcakes at Café Promenade.

Gasten zullen ook ondervinden dat ‘connected at sea’ nog gemakkelijker wordt door het vernieuwde WIFI systeem over het gehele schip. Ook zullen in alle hutten nieuwe flatscreen TV’s geplaatst worden, en zullen over het gehele schip interactieve wegwijzers geplaatst worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)