Seabourn wint award ‘Best Small-ship Cruise Service 2013’ van Travel+Leisure Magazine

Seabourn Legend

Lezers van het magazine Travel + Leisure hebben Seabourn uitgeroepen tot ‘Best Small-Ship Cruise Service 2013’. Met een score van 96.92 wint Seabourn de prestigieuze prijs voor de vijfde keer op rij en liet daarmee de nummer twee SeaDream Yacht Club (94.76) en de nummer drie Silversea Cruises 94.31 achter zich. Een volledige lijst van alle hotel-, resort-, luchtvaartmaatschappij- en cruisemaatschappij winnaars wordt in de juni editie van het Travel + Leisure Magazine gepubliceerd. ‘’Iedereen bij Seabourn deelt de missie om de beste service van de wereld te geven,’’ volgens Seabourn president Richard Meadows. ‘’We hebben elegante schepen, heerlijke gerechten en zeilen naar veel gewilde bestemmingen, maar de nummer één reden waarom onze gasten blijven terugkomen is de kwaliteit in dienstverlening die zij ontvangen van onze crew. Dit is duidelijk hun award.’’

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​