Live doop van Royal Princess op donderdag 13 juni 2013

@ Princess Cruises

De doop van het gloednieuwe schip Royal Princess van Princess Cruises wordt live uitgezonden op de website van de cruisemaatschappij. De doopplechtigheid vindt ’s middags plaats op 13 juni 2013 om half twaalf in Southampton. In Nederland is het dan 13:30 uur. Doopmoeder hertogin Kate Middleton gaat het schip dopen. Muzikaal wordt een en ander begeleid door de band van de Britse marine en zangeres Natasha Bedingfield. De dag na de doop vertrekt het schip richting Guernsey voor een eendaagse cruise en daaropvolgende korte cruises. Op 16 juni maakt de Royal Princess pas haar officiële maidenvoyage.

De doop is live te volgen via deze link.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.