Cruisereiziger
Doop

Live doop van Royal Princess op donderdag 13 juni 2013

@ Princess Cruises

De doop van het gloednieuwe schip Royal Princess van Princess Cruises wordt live uitgezonden op de website van de cruisemaatschappij. De doopplechtigheid vindt ‘s middags plaats op 13 juni 2013 om half twaalf in Southampton. In Nederland is het dan 13:30 uur. Doopmoeder hertogin Kate Middleton gaat het schip dopen. Muzikaal wordt een en ander begeleid door de band van de Britse marine en zangeres Natasha Bedingfield. De dag na de doop vertrekt het schip richting Guernsey voor een eendaagse cruise en daaropvolgende korte cruises. Op 16 juni maakt de Royal Princess pas haar officiële maidenvoyage.

De doop is live te volgen via deze link.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)