E-bikes op alle AIDAschepen

AIDA führt Pedelec auf allen Kreuzfahrtschiff ein - Bildquelle: AIDA CruisesVoortaan kunnen cruisepassagiers op alle AIDA schepen genieten van e-bikes. De Aida Pedelecs ondersteunen de fietsers wanneer ze een heuvel of bergje op fietsen. De Pedelec-fietsen zijn in Duitsland tot 1 van de besten gekozen.  Met de pedelecs kunnen de passagiers deelnemen aan vele excursies.  De speciale tours worden begeleid door ervaren fietsgidsen die mee gaan aan boord. Al sinds 2011 introduceerde AIDA de e-bikes op de AIDAsol.  Alle schepen blijven ook nog gewone mountainbikes meenemen.

AIDA biedt in vrijwel elke haven excursies aan waarbij met de fiets de bestemming wordt ontdekt. In bijvoorbeeld Barcelona wordt een tour aangeboden met de mountainbikes en een tour met de e-bikes waarbij zelfs de berg Montjuic in Barcelona beklommen wordt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.