Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenExcursiesOntspanningSport

E-bikes op alle AIDAschepen

AIDA führt Pedelec auf allen Kreuzfahrtschiff ein - Bildquelle: AIDA CruisesVoortaan kunnen cruisepassagiers op alle AIDA schepen genieten van e-bikes. De Aida Pedelecs ondersteunen de fietsers wanneer ze een heuvel of bergje op fietsen. De Pedelec-fietsen zijn in Duitsland tot 1 van de besten gekozen.  Met de pedelecs kunnen de passagiers deelnemen aan vele excursies.  De speciale tours worden begeleid door ervaren fietsgidsen die mee gaan aan boord. Al sinds 2011 introduceerde AIDA de e-bikes op de AIDAsol.  Alle schepen blijven ook nog gewone mountainbikes meenemen.

AIDA biedt in vrijwel elke haven excursies aan waarbij met de fiets de bestemming wordt ontdekt. In bijvoorbeeld Barcelona wordt een tour aangeboden met de mountainbikes en een tour met de e-bikes waarbij zelfs de berg Montjuic in Barcelona beklommen wordt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger