Gerenoveerde Carnival Triumph terug in de vaart

Na 4 maanden afwezigheid is de Carnival Triumph weer in de vaart. Woensdag arriveerde het cruiseschip van Carnival Cruise Lines in haar thuishaven Galveston om een dag later te vertrekken voor een eerste uitverkochte 4-daagse cruise naar Mexico. Het schip komt net uit het droogdok in Freeport (Bahamas) waar reparaties en technische verbeteringen (o.a. aan de noodvoorzieningen) zijn uitgevoerd. Daarnaast zijn enkele nieuwe ‘Fun Ship 2.0′ onderdelen geïmplementeerd (o.a. Guy’s Burger Joint, Bluelguana Cantina, EA Sports Bar en RedFrog Rum Bar).

De totale kosten voor de renovatie bedroegen 115 miljoen dollar. In februari van dit jaar moest de Carnival Triumph uit de vaart worden genomen, nadat het in de Golf van Mexico op drift was geraakt na brand in de machinekamer. Het schip, dat plaats biedt aan 2.758 passagiers, zal nu haar reguliere routes, 4- en 5-daagse cruises naar Cozumel en Progreso (Mexico) weer gaan oppakken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!