Cruisereiziger
Bestemmingen

MS Rotterdam en MS Prinsendam in 2014 vanuit Rotterdam en IJmuiden

Prinsendam
Prinsendam

Holland America Line heeft het vaarschema van alle cruiseschepen in haar vloot voor de periode januari 2014 tot en met april 2015 bekendgemaakt. In het oog springen natuurlijk de cruises die de Amerikaanse cruisemaatschappij met Nederlandse roots maakt vanuit Nederland.

Rotterdam

De MS Rotterdam zal in 2014 vanuit haar thuishaven Rotterdam wederom starten met een cruise naar Singapore en terug, die ook in gedeelten kan worden gedaan. Daarna volgen 7- en 14-daagse cruises naar Noord-Europa. Na een 14-daagse cruise naar de Middellandse Zee begint op 27 september de eerder gemelde bijzondere cruise van 85 dagen naar Zuid-Afrika. Na de terugkeer staat een 17-daagse cruise naar de Canarische Eilanden op het programma, waarna begin 2015 weer het Verre Oosten wordt aangedaan.

Amsterdam

Nederlanders kunnen verder in Amsterdam op 29 juli 2014 opstappen op de MS Veendam voor een 19-daagse Transatlantische cruise naar Boston.

IJmuiden

Ook vanuit IJmuiden kan in 2014 met Holland America Line worden gevaren. Het kleinste cruiseschip van de HAL, de MS Prinsendam zal van mei tot en met september 2014 cruises naar diverse bestemmingen in Noord-Europa maken. Tijdens haar laatste cruise vanuit IJmuiden naar Barcelona zal de MS Prinsendam op 8 september 2014 Vlissingen aandoen.

Klik hier voor het vaarschema van de Holland America Line van januari 2014 t/m april 2015

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger