Video: MSC Poesia breekt los van kade in Kiel door windvlaag

De MSC Poesia is zaterdagmiddag losgebroken van de kade in de haven van Kiel. Een hevige windvlaag rukte het cruiseschip los waardoor het achtersteven overdwars de haven in werd geduwd. De bemanning wist het 294 meter lange schip van MSC Cruises snel op eigen machinekracht weer naar de pier te manoeuvreren en vast te leggen. De MSC Poesia kon later op de dag haar volgende cruise volgens planning aanvangen.

Een webcam bij de haven van Kiel legde het incident met de MSC Poesia vast:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​