Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

‘Captain Stubing’ schrijft boek over zijn leven in de schijnwerpers

Gavin MacLeod

Gavin MacLeod, beter bekend onder de naam ‘Captain Stubing’ van de populaire televisieserie ‘The Love Boat’, heeft een boek geschreven. In het boek, dat de titel ‘This is Your Captain Speaking’ heeft meegekregen, verhaalt MacLeod over zijn leven in de televisie-, theater- en filmwereld. MacLeod, inmiddels 83 jaar oud, speelde mee in bijna 100 producties. Hij werd wereldberoemd door zijn rol in ‘The Love Boat’, waarvan 10 seizoenen (1977-1986) zijn opgenomen o.a. op de Pacific Princess. Dit jaar is MacLeod precies 27 jaar ambassadeur van Princess Cruises. De verwachting is dat het boek eind oktober van dit jaar uit zal komen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!