‘Captain Stubing’ schrijft boek over zijn leven in de schijnwerpers

Gavin MacLeod

Gavin MacLeod, beter bekend onder de naam ‘Captain Stubing’ van de populaire televisieserie ‘The Love Boat’, heeft een boek geschreven. In het boek, dat de titel ‘This is Your Captain Speaking’ heeft meegekregen, verhaalt MacLeod over zijn leven in de televisie-, theater- en filmwereld. MacLeod, inmiddels 83 jaar oud, speelde mee in bijna 100 producties. Hij werd wereldberoemd door zijn rol in ‘The Love Boat’, waarvan 10 seizoenen (1977-1986) zijn opgenomen o.a. op de Pacific Princess. Dit jaar is MacLeod precies 27 jaar ambassadeur van Princess Cruises. De verwachting is dat het boek eind oktober van dit jaar uit zal komen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.