Cruisereiziger
Eten en drinken

Cunard opent nieuw restaurant op Queen Victoria

Queen Victoria
Queen Victoria

Op de Queen Victoria is onlangs een nieuw specialiteitenrestaurant, The Verandah, geopend. Op de cruise van 1 juni 2013 konden gasten voor het eerst genieten van dit restaurant. Het 100-plaatsen tellende The Verandah vervangt het Todd English Restaurant.  Op de Queen Elizabeth is het restaurant The Verandah eveneens terug te vinden. Blijkbaar vonden de gasten en Cunard dit een groot succes waarna het restaurant ook op de Queen Victoria geïntroduceerd werd.

Chef Jean Marie Zimmerman creëerde het speciale menu. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld de Gerookte carpaccio dat geserveerd wordt met een glazen cloche waar de heerlijk geurende rook in gevangen is.  Het menu biedt in totaal zeven verschillende voorgerechten, elf hoofdgerechten en zes desserts.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)