Cunard opent nieuw restaurant op Queen Victoria

Queen Victoria
Queen Victoria

Op de Queen Victoria is onlangs een nieuw specialiteitenrestaurant, The Verandah, geopend. Op de cruise van 1 juni 2013 konden gasten voor het eerst genieten van dit restaurant. Het 100-plaatsen tellende The Verandah vervangt het Todd English Restaurant.  Op de Queen Elizabeth is het restaurant The Verandah eveneens terug te vinden. Blijkbaar vonden de gasten en Cunard dit een groot succes waarna het restaurant ook op de Queen Victoria geïntroduceerd werd.

Chef Jean Marie Zimmerman creëerde het speciale menu. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld de Gerookte carpaccio dat geserveerd wordt met een glazen cloche waar de heerlijk geurende rook in gevangen is.  Het menu biedt in totaal zeven verschillende voorgerechten, elf hoofdgerechten en zes desserts.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.