President Gianni Onorato verlaat Costa Cruises

Gianni Onorato, President van Costa Crociere S.p.A. (Costa Cruises) heeft aangekondigd te hebben besloten het bedrijf met onmiddellijke ingang te verlaten om een nieuwe carrièrerichting in te slaan.

Michael Thamm, Chief Executive Officer van Costa Crociere S.p.A., zegt: “Ik betreur het besluit van Gianni. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van Costa Cruises. Persoonlijk en namens het bedrijf wil ik mijn dankbaarheid aan Gianni uiten voor zijn bijdrage aan het succes van Costa. Ik wens hem het allerbeste voor zowel  zijn persoonlijke als zakelijke toekomst.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.