Cruisereiziger
Uncategorized

President Gianni Onorato verlaat Costa Cruises

Gianni Onorato, President van Costa Crociere S.p.A. (Costa Cruises) heeft aangekondigd te hebben besloten het bedrijf met onmiddellijke ingang te verlaten om een nieuwe carrièrerichting in te slaan.

Michael Thamm, Chief Executive Officer van Costa Crociere S.p.A., zegt: “Ik betreur het besluit van Gianni. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van Costa Cruises. Persoonlijk en namens het bedrijf wil ik mijn dankbaarheid aan Gianni uiten voor zijn bijdrage aan het succes van Costa. Ik wens hem het allerbeste voor zowel  zijn persoonlijke als zakelijke toekomst.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger