Grote Nederlandse namen aan boord van Holland America Line

Bekende Nederlanders varen dit najaar mee met Holland America Line, onder de naam ‘Dutch Heroes’. Aan boord zullen zij persoonlijke presentaties geven over hun passie, ervaring of werk. In totaal zullen zeven verschillende helden om beurten aan boord gaan van het ms Rotterdam.

Zij varen mee met verschillende afvaarten vertrekkend vanaf Rotterdam in augustus, september en oktober 2013. Judoheld Dennis van der Geest, astronaut André Kuipers, oud-politicus Bram Peper, TV persoonlijkheid Catherine Keyl, oud-schaatser Hein Vergeer en de schrijvers Ronald Giphart en Joost Zwagerman zijn de Holland America Line helden van 2013. Zij geven op verschillende cruises een presentatie over hun passie. Daarnaast krijgen gasten aan boord de gelegenheid om vragen te stellen aan hun persoonlijke held.

  • Dennis van der Geest is de eerste grote naam die aan boord van de Holland America Line stapt. Vanaf 3 augustus 2013 vaart hij een week mee op de ‘Voyage of the midnight sun’. 
  • Aansluitend gaat Ronald Giphart aan boord van het ms Rotterdam. Hij neemt vanaf 8 augustus het stokje van de judoka Dennis van der Geest over die het schip in Tromsø, Noorwegen, verlaat. 
  • Oud politicus, socioloog en Noorwegen liefhebber Bram Peper gaat 31 augustus aan boord om te praten over de achtergronden van de Nederlandse politiek, zijn ervaring en de Noorse samenleving. 
  • Naast Bram Peper vaart op dezelfde cruise Catherine Keyl mee. Catherine heeft 30 jaar bij de televisie gewerkt en maakte ruim 3.000 talkshows. Vanuit haar eigen ervaringen geeft zij een presentatie met de naam ‘Televisie: magie of monster?’
  • De tweede schrijversheld is Joost Zwagerman. Hij vaart van 19 tot 24 september mee met de ‘Iberian Explorer’.
  • De Nederlandse astronaut André Kuipers vaart vanaf 28 september 2013 vijf dagen mee met het ms Rotterdam. Tijdens deze cruise geeft André twee presentaties over zijn ervaringen gedurende de twee ruimtevluchten (2002 en 2011) en over zijn carrière als astronaut.
  • Europees- en wereldkampioen allround schaatser Hein Vergeer sluit de ‘Dutch Heroes’ reeks af. Hij vaart in het najaar, vanaf 23 oktober acht dagen mee met de ‘Adriatic Adventure’.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)