Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenExcursiesOntspanningThemacruise

Voetbal themacruise voor kinderen bij AIDA

Samen met een van Duitslands beste ploegen Borussia Dortmund organiseert AIDA een aantal voetbalcruises speciaal voor kinderen. In de schoolvakanties worden in iedere voetbalcruise 60 jongens en meisjes verwelkomd. De eerste cruise vindt plaats van 26 oktober tot en met 3 november op de AIDAsol. Vanaf Hamburg vaart het schip naar onder andere Londen, waar het wereldberoemde Wembleystadion bezocht wordt.De kinderen ontvangen een exclusieve stadion tour en een klein voetbaltoernooi naast het stadion. Andere hoogtepunten zijn een training bij het jeugdcomplex van Ajax in Amsterdam. Ook in Parijs, Zeebrugge en op het strand zijn exclusieve activiteiten voor de kinderen.

Op de AIDAsol zelf zijn overal voetbalveldjes te vinden waar de kinderen trainingen krijgen en toernooien spelen. Trainers van Borussia Dortmund, speciale gasten en de kapitein spreken over hun ervaringen.
Bij de themacruise zijn een Borussia Dortmund trainings tenue en een bidon inbegrepen. Kinderen tussen de 7 en 13 jaar zijn welkom. Het voetbalpakket kost per kind 500 euro extra op de cruiseprijs. Ouders boeken het pakket voor 399 euro en kunnen mee op alle excursies. Kinderen in de hut van de ouders betalen voor de cruise zelf slechts 150 euro, in een eigen binnenhut 390 euro.

Volgens jaar in 2014 staan voetbalcruises gepland in de voorjaars- en zomervakanties. Onder andere bovenstaande route en in de Middellandse Zee met bezoeken aan Rome en Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)