Blog: Dag 4 Celebrity Infinity – zeedag – op weg naar Reykjavik

De nacht waren we redelijk rustig doorgekomen nadat we vertrokken waren uit Thorshavn, Faroer Eilanden. Vandaag stond de 2e zeedag op het programma omdat we vanuit de Faroer Eilanden toch een behoorlijk eindje moeten afleggen naar IJsland. Uiteraard had Celebrity Cruises een dag vol met evenementen samengesteld.

Na het ontbijt in het Lido buffet begon het schip van een zachte deining soms over te gaan tot een wat heftigere deining. We besloten eerst maar de deining af te wachten en wat te gaan lezen. Rond een uur of twaalf was het niet veel beter geworden. Er was wel een lezing over IJsland die ik wel wilde horen, dus op naar het theater. In de tocht naar het theater was het af en toe even je passen bij stellen naar links of naar rechts, maar dat was goed te doen. Bij het Cafe al Bacio nam ik een specialiteiten-thee in een papieren beker mee naar het theater. Nippend aan de hete thee hoorde ik wat meer over de historie van IJsland inclusief de scheeps-schommelingen naar voren en naar achter. De lunch sloegen we over omdat we pas om tien uur hadden ontbeten.

In de middag ging ik nog even kijken en meedoen aan de Glee Choir repetitie. Samen met dertig anderen kregen we les van twee van de zangers, een dame en een heer, van de productieshow. Het idee is om met z’n allen op te treden op een van de laatste avonden met het lied Proud Mary (beter bekend bij mij zelf als het Roling, Roling on a River –liedje). We hadden best lol met alle zangers. Ik vond het vooral leuk om de zangers van de productieshows op deze manier eens anders te leren kennen. Tot onze spijt moeten we bekennen dat we niet meer gedaan hebben dan gegeten in het buffet restaurant. Het was opmerkelijk rustig daar om een uur of zeven. Dus ofwel iedereen zat in de eerste zitting in zijn of haar restaurant of er waren er een aantal die last hadden van de schommelingen. We besloten de Stir Fry, de wok, uit te proberen met een aantal sushi’s. Heerlijk. We hadden een praatje met een van de vrouwelijke bartenders die graag vertelde over het Caribisch gebied waar ze eerder met Celebrity voer. Zelf kwam ze uit Colombia en was ze net twee weken op het schip. Ze had nog een tijdje te gaan en ze verheugde zich in ieder geval op de havens die ze niet allemaal nog kende.

Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Celebrity Infinity? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)