Blog: Dag 8 Celebrity Infinity – zeedag op weg naar Geiranger (Noorwegen)

De nacht nadat we uit Akureyri vertrokken waren, begon het schip al enigszins te deinen. Vandaag werden we wakker in complete mist. We zagen geen hand voor ogen. Ook de misthoorn van de Celebrity Infinity maakte overuren. Ik weet niet hoe vaak we de misthoorn vandaag gehoord hebben. De bewegingen van het schip duurden vrijwel de hele dag voort en dat merkte je aan de mensen op het schip. Wij hebben het vandaag ook rustig aan gedaan. Heerlijk wat gelezen, geslapen… en gegeten. In de middag was er voor de derde keer de bijeenkomst van het Glee Choir. Dit keer waren we met 40 mannen en vrouwen en hebben we een lied uit Sister Act ingestudeerd; I will follow him. We moesten met z’n alle wel even verplaatsen. Oorspronkelijk zouden we in het theater oefenen maar toen we daar aan kwamen was de Bingo nog bezig. We werden daarom naar de prachtige Constellation Lounge gestuurd mét een fantastisch uitzicht als de mist er niet was geweest.
Rond een uur of drie werd alles om ons heen wat helderder en kwamen we in water met minder beweging. De kaart op tv waarop je kan volgen waar het schip zich bevindt, gaf dan eindelijk aan de rechterkant van het scherm Noorwegen aan. Het avondeten werd wat eenvoudig hadden we besloten. We liepen naar het buffetrestaurant om daar een en ander van het buffet te pakken. Versgekookte pasta, een steak met gepofte aardappel en uiteraard een dessert na. Een kleine chocolade cake smaakte opperbest. Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Celebrity Infinity? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)