Blog: Dag 8 Celebrity Infinity – zeedag op weg naar Geiranger (Noorwegen)

De nacht nadat we uit Akureyri vertrokken waren, begon het schip al enigszins te deinen. Vandaag werden we wakker in complete mist. We zagen geen hand voor ogen. Ook de misthoorn van de Celebrity Infinity maakte overuren. Ik weet niet hoe vaak we de misthoorn vandaag gehoord hebben.

De bewegingen van het schip duurden vrijwel de hele dag voort en dat merkte je aan de mensen op het schip. Wij hebben het vandaag ook rustig aan gedaan. Heerlijk wat gelezen, geslapen… en gegeten. In de middag was er voor de derde keer de bijeenkomst van het Glee Choir. Dit keer waren we met 40 mannen en vrouwen en hebben we een lied uit Sister Act ingestudeerd; I will follow him. We moesten met z’n alle wel even verplaatsen. Oorspronkelijk zouden we in het theater oefenen maar toen we daar aan kwamen was de Bingo nog bezig. We werden daarom naar de prachtige Constellation Lounge gestuurd mét een fantastisch uitzicht als de mist er niet was geweest.

Rond een uur of drie werd alles om ons heen wat helderder en kwamen we in water met minder beweging. De kaart op tv waarop je kan volgen waar het schip zich bevindt, gaf dan eindelijk aan de rechterkant van het scherm Noorwegen aan.

Het avondeten werd wat eenvoudig hadden we besloten. We liepen naar het buffetrestaurant om daar een en ander van het buffet te pakken. Versgekookte pasta, een steak met gepofte aardappel en uiteraard een dessert na. Een kleine chocolade cake smaakte opperbest.

Lees ook:

Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.