Blog: Dag 2 Celebrity Infinity – zeedag – op weg naar Faröer Eilanden

De eerste nacht op de Celebrity Infinity zijn we goed doorgekomen. We waren nog moe denk ik van de ferry overtocht van de nacht ervoor.

Voor het ontbijt in het buffetrestaurant een dek boven ons, waren we mooi op tijd. Het was best druk. Na een eerste rondje langs alle buffetten wisten we allebei wat we wilden hebben. Even later hadden we een hashbrown, wat lekkere broodjes en fruit te pakken. Een goede start van de dag. Nadat we klaar waren, was het tien uur en liepen we naar het hoofdrestaurant waar de welbekende galleytour – de keukenrondleiding- van start zou gaan. Ook al wisten we best hoe de keukens werken, blijft het toch aardig om te zien. Wat bleek, we waren niet de enigen. Zo’n tweehonderd mensen hadden al een plekje gevonden in het Trellis hoofdrestaurant en waren met een drankje aan het wachten totdat het begon. De Food en Beverage manager verwelkomde ons kort en introduceerde zijn belangrijkste sous-chefs. Daarna werden we in groepen naar voren geroepen voor een rondleiding in kleinere groepen. Wij sloten bij de kleine Duitstalige groep aan. Een van de sous-chefs en de Duitse tolk legden op verschillende plekken het een en ander uit.  We eindigden in het specialiteitenrestaurant S.S. United States waar van elk specialiteitenrestaurant een aantal gerechten tentoongesteld waren. Je ging er van watertanden!

De rest van onze zeedag hebben we het rustig aan gedaan. Na de lunch hebben we heerlijk gerelaxed (lees: hazeslaap) en veel gelezen. Zo af en toe hebben we goed voor ons zelf gezorgd door wat drankjes te halen en tapas te eten.

’s Avonds gingen we voor het eerst in het net; het was formal night. Met onze allermooiste kleding zochten we het Blu restaurant op voor weer een heerlijke maaltijd. We bleken bij binnenkomst dezelfde tafel te krijgen, waar naast ons ook de twee Britse dames zaten. Zo hebben we met z’n vieren de dag doorgenomen tijdens ons diner. Gezellig hoor.

De show begon na ons diner om half negen. Met champagne en truffelchocolaatjes werden we welkom geheten door de kapitein en zijn managers. Daarna startte de show. Ditmaal werd de eerste van de drie grote productieshows gegeven: Celebrate the World. De zangers en dansers namen ons mee door de landen van de wereld en zongen en dansten kenmerkende liederen. Een vermakelijke avond.

Wat viel op vandaag:

  • De Nederlander Mark Zeller is de hotelmanager
  • Bij terugkeer naar onze hut lag op ons bed de Celebrity Cruises tas
  • Weer: 13C

Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Celebrity Infinity? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)