Blog: Dag 12 Celebrity Infinity – ontschepen in Harwich

Onze laatste dag (lees: enkele uren) aan boord van de Celebrity Infinity begon al vroeg. Om 05:30 uur ging de wekker. We lagen toen al een half uur aan de kade van Harwich, waarvandaan we 12 dagen geleden waren vertrokken. Aangezien we tijdig de trein naar Londen wilden pakken hadden we gekozen voor een Express-ontscheping. Dat betekent dat we tot 06:45 uur op eigen gelegenheid (d.w.z. met onze koffers in de hand) van boord konden gaan. Een populaire wijze van ontschepen, aangezien het buffetrestaurant al op dit vroege tijdstip uitpuilde met medepassagiers.

Na een snel ontbijt pakten we onze koffers en liepen naar de Rendez-Vous lounge, onze verzamelplek, om daar te wachten op het seintje dat we het schip mochten verlaten. In een mum van tijd stonden we bepakt en bezakt weer buiten voor de cruiseterminal. Daar stond ons nog een prettige verrassing te wachten, de temperatuur! Waar we zowel in de Faroer Eilanden, IJsland als Noorwegen het moesten doen met een frisse 10 a 12 graden met voornamelijk bewolking en regen werden we in Harwich/Londen getrakteerd op het dubbele aantal graden! Dat betekende nog een dagje zweten, aangezien onze garderobe daar niet helemaal op was bedacht.  Al met al een mooie afsluiting van een prachtige cruise met mooie verrassende bestemmingen.

Wat viel ons op tijdens deze cruise:

  • Wij hebben Celebrity Cruises ervaren als een luxe cruisemaatschappij in een (op dit schip) redelijk moderne setting. Het personeel toonde zich zeer attent, zeer servicegericht en oprecht geïnteresseerd in hun cruisereizigers.

Lees ook:

Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.