Blog: Dag 12 Celebrity Infinity – ontschepen in Harwich

Onze laatste dag (lees: enkele uren) aan boord van de Celebrity Infinity begon al vroeg. Om 05:30 uur ging de wekker. We lagen toen al een half uur aan de kade van Harwich, waarvandaan we 12 dagen geleden waren vertrokken. Aangezien we tijdig de trein naar Londen wilden pakken hadden we gekozen voor een Express-ontscheping. Dat betekent dat we tot 06:45 uur op eigen gelegenheid (d.w.z. met onze koffers in de hand) van boord konden gaan. Een populaire wijze van ontschepen, aangezien het buffetrestaurant al op dit vroege tijdstip uitpuilde met medepassagiers.

Na een snel ontbijt pakten we onze koffers en liepen naar de Rendez-Vous lounge, onze verzamelplek, om daar te wachten op het seintje dat we het schip mochten verlaten. In een mum van tijd stonden we bepakt en bezakt weer buiten voor de cruiseterminal. Daar stond ons nog een prettige verrassing te wachten, de temperatuur! Waar we zowel in de Faroer Eilanden, IJsland als Noorwegen het moesten doen met een frisse 10 a 12 graden met voornamelijk bewolking en regen werden we in Harwich/Londen getrakteerd op het dubbele aantal graden! Dat betekende nog een dagje zweten, aangezien onze garderobe daar niet helemaal op was bedacht.  Al met al een mooie afsluiting van een prachtige cruise met mooie verrassende bestemmingen.

Wat viel ons op tijdens deze cruise:

  • Wij hebben Celebrity Cruises ervaren als een luxe cruisemaatschappij in een (op dit schip) redelijk moderne setting. Het personeel toonde zich zeer attent, zeer servicegericht en oprecht geïnteresseerd in hun cruisereizigers.

Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Celebrity Infinity? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)