Cruisereiziger
BestemmingenOverig cruisenieuws

100%nl zendt live uit vanaf Disney Magic

Radio DJ Robert Feller van radiozender 100%nl maakt vanaf woensdag 10 juli tot en met vrijdag 12 juli 2013 zijn uitzendingen live vanaf de Disney Magic. Eerder dit jaar konden luisteraars van de radiozender een cruise winnen op dit schip dat vanaf dinsdag afvaart vanuit Barcelona. Tijdens de uitzendingen van 10:00-13:00 uur laat Robert met liveverslagen weten hoe de gasten het aan boord hebben.

De Disney Magic vaart van dinsdag 9 juli tot en met 12 juli een 5 daagse cruise van Barcelona naar Villefranche, Palma de Mallorca en terug naar Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger