100%nl zendt live uit vanaf Disney Magic

Radio DJ Robert Feller van radiozender 100%nl maakt vanaf woensdag 10 juli tot en met vrijdag 12 juli 2013 zijn uitzendingen live vanaf de Disney Magic. Eerder dit jaar konden luisteraars van de radiozender een cruise winnen op dit schip dat vanaf dinsdag afvaart vanuit Barcelona. Tijdens de uitzendingen van 10:00-13:00 uur laat Robert met liveverslagen weten hoe de gasten het aan boord hebben.

De Disney Magic vaart van dinsdag 9 juli tot en met 12 juli een 5 daagse cruise van Barcelona naar Villefranche, Palma de Mallorca en terug naar Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.