Bijzondere ontmoeting MSC Opera en MSC Magnifica nabij IJmuiden

MSC Opera en MSC Magnifica

Woensdagavond vond er een bijzondere ontmoeting plaats van twee cruiseschepen van dezelfde cruisemaatschappij. De MSC Magnifica en de MSC Opera troffen elkaar op de Noordzee nabij de haven van IJmuiden. Omstreeks 19:00 uur kwamen de beide schepen van MSC Cruises elkaar tegen. De MSC Magnifica kreeg een uitgeleide met een boog van water na de sluizen van IJmuiden. De MSC Opera nam vervolgens het voortouw en voer als eerste de haven uit. Daarna volgde de MSC Magnifica. Op zee voeren de schepen naast elkaar waarna ieder schip haar eigen weg ging.

De MSC Magnifica vertrok vanmiddag om 15:00 uur vanuit Amsterdam naar Hamburg voor een cruise van 11 nachten naar Duitsland en Noorwegen.

De MSC Opera verliet om 18:00 uur IJmuiden op weg naar Guernsey voor een cruise van 10 nachten naar Engeland, Spanje, Portugal en Frankrijk.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)