MSC Cruises annuleert winterreizen naar Rode Zee door onrust in Egypte

@ MSC Cruises

Als gevolg van de politieke onrust in Egypte heeft MSC Cruises haar winterreizen 2013-2014 naar de Rode Zee met het schip MSC Armonia geannuleerd. Veiligheid heeft bij de Mediterrane cruiserederij de hoogste prioriteit en daarom worden er twee nieuwe winter routes aangeboden met vertrek vanaf Las Palmas op Gran Canaria. De cruises zijn boekbaar vanaf woensdag 24 juli en een combinatie van beide cruises (15 dagen / 14 nachten) is mogelijk. De vertrekbestemming van de nieuwe cruises –het vulkanische eiland Las Palmas- biedt zowel adembenemende natuur, waaronder zandduinen, jachthavens, tropische wouden, kraters en grotten, als een intrigerende geschiedenis. De eerste vaarroute maakt stops in Fuchal, Santa Cruz de La Palma, San Sebastian en Santa Cruz de Tenerife. Tijdens de tweede route van de MSC Armonia staan niet alleen de Canarische Eilanden, met stops in Arrrecife de Lanzarote en Puerto del Rosario, op het programma, maar ook de steden Casablanca en Agadir.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!