Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Nieuwe huwelijkspakketten bij Norwegian Cruise Line

bruidstaartNorwegian Cruise Line heeft onlangs drie nieuwe trouw-ceremonie pakketten bekendgemaakt. In samenwerking met het bedrijf Royal Ocean Events kan de gehele huwelijksceremonie geregeld worden. De pakketten heten Symbolic (ceremonie op zee, niet rechtsgeldig), Harborside (aan boord in de haven, in bepaalde havens rechtsgeldig) en Destination ( aan land in de haven, in bepaalde havens rechtsgeldig). De prijzen starten bij 1600 dollar, waarbij het bijna-echtpaar bijgestaan wordt met een ervaren wedding-planner. Trouwen was eerder bij Norwegian Cruise Line ook mogelijk, maar deze pakketten maken de mogelijkheden duidelijker. De ceremonies zijn inclusief een scheeps officier, een prive-locatie, huwelijksgeloften, een boeket voor de bruid en een corsage voor de bruidegom, muziek op band, mousserende wijn, een certificaat en een bruidstaart.  Extra’s kunnen worden bijgekocht zoals bijvoorbeeld spa behandelingen, bloemen, live muziek en receptie. 

Meer lezen over Trouwen op zee? Ga naar de blog Trouwen & Cruisen

Norwegian Cruise Line heeft bovendien een uniek pakket ontwikkeld voor stellen die elkaar op zee willen vragen. Dit pakket bestaat uit een unieke locatie aan boord om de aanzoek te doen, een boeket rozen, mousserende wijn en aardbeien in chocola in de hut na de aanzoek, een massage voor 2, een in-room thee service, ontbijt op bed en diner in Le Bistro. Dit pakket kost vanaf 399 dollar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)