Select Voyages bestelt nieuw vijf-sterren riviercruiseschip

Volgens Duitse media breidt de Nederlandse riviercruisemaatschappij Select Voyages haar vloot uit met een vijfde schip. De rederij heeft in Nederland een bestelling uitstaan voor de bouw van een riviercruiseschip vergelijkbaar met de Serenade 1. Het vijf-sterren nieuwbouwschip is 110 meter lang en 11,40 meter breed en biedt plaats aan 150 passagiers. Het gaat 2 restaurants en een Spa bevatten. Oplevering staat gepland in 2014 en is dan bestemd voor cruises op de Rijn, Main en Donau. Naast de Serenade 1 behoren op dit moment ook de Serenity, Switserland II en de MyStory tot de vloot van Select Voyages.

Zin in een cruise bij Select Voyages? Kijk bij: 

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!