Cruisespecialisten aanwezig op 50PlusBeurs

Dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 september 2013 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 50PlusBeurs plaats. ’s Werelds grootste evenement voor 50 plussers biedt 50.000 m2 informatie, amusement en voordeel. In totaal zullen 600 stands aanwezig zijn verdeeld over 6 hallen. Onder de standhouders zullen ook enkele cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s aanwezig zijn. Het gaat om Dock C Cruisepartners, Feenstra Rijn Lijn, Holland America Line, Marketcruise en Select Voyages.

Kaarten voor de 50 plus beurs bedragen op de dagen zelf bij de kassa van de Jaarbeurs 20 euro. Via www.plusticket.nl is het ook mogelijk om tickets in de voorverkoop te bestellen. Je betaalt dan 13 euro (7 euro korting). Er worden ook dit jaar weer 100.000 bezoekers verwacht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.