Holland America Line biedt vlieg en cruisearrangementen op acht najaarsafvaarten

MS Rotterdam in Cadiz
MS Rotterdam in Cadiz

Holland America Line biedt vanaf september 2013 acht vlieg en cruisearrangementen aan in samenwerking met vliegmaatschappij Transavia Airlines. De cruisemaatschappij biedt een nieuw vlieg en cruisearrangement aan op acht najaarsafvaarten aan boord van het vlaggenschip ms Rotterdam, met een gastencapaciteit van 1.404 passagiers.

Gasten die een vlieg en cruisearrangement boeken, ontvangen een exclusieve Transavia charter van en/of naar Schiphol, inclusief 23 kg vrij mee te nemen bagage en alle maaltijden aan boord. Daarnaast zijn de retourtransfers luchthaven – cruiseschip, de cruise met het ms Rotterdam en uiteraard alle maaltijden inbegrepen, met uitzondering van de diners in de specialiteiten restaurants. 

Keuze uit acht vlieg en cruisearrangementen
Sluit aan bij gastspreker Astronaut André Kuiper, aan boord van 28 september tot 2 oktober, op de 11-nachten ‘Iberische Adventure’, met vertrek 28 september van Rotterdam naar Barcelona (Spanje). André Kuipers geeft twee presentaties aan boord over zijn ervaringen gedurende zijn ruimtevluchten (2002 en 2011) en over zijn carrière als astronaut.

Op 9 oktober vaart het ms Rotterdam in 11 dagen van Barcelona naar Civitavecchia (Rome) met de cruise ‘Franse Riviera & Italiaanse avontuur’.

De 11-nachten ‘Dalmatische Kust & Griekse Explorer’ cruise vertrekt 20 oktober vanuit Civitavecchia (Rome) naar Piraeus (Athene).

Vanuit Piraeus (Athene) maakt het ms Rotterdam drie rondreizen van 10 nachten. 31 oktober en 20 november staat een rondje langs het ‘Heilige Land’ op het programma, met stops in onder andere Kusadasi (Efeze) en Antalya (Turkije), Ashdod (Jeruzalem) en Haifa (Nazareth), Israël en Limassol (Cyprus). Halverwege met vertrek 10 november, wordt vanaf Piraeus de Turkse kust ontdekt met stops in onder andere Istanbul, Marmaris en Alanya.

De reis wordt op 30 november vervolgd van Piraeus (Athene) naar Civitavecchia (Rome) met de 11-nachten ‘Mediterrane Grandeur’ cruise, met stops bij historische plaatsen in Turkije, Griekenland, Malta en Italië.

Tot slot vaart het ms Rotterdam op 11 december in 11 nachten terug van Civitavecchia (Rome), langs Spanje en Portugal naar de thuisbasis in Rotterdam.

Een vlieg en cruisearrangement is bij Holland America Line al boekbaar vanaf €899,- per persoon inclusief vliegreis en transfers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.