Cruisereiziger
ThemacruiseUncategorized

Musical “Wicked” themacruise op Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway

Op het gloednieuwe schip Norwegian Breakaway organiseert Norwegian Cruise Line een bijzondere cruise met als thema de muscial Wicked. De cruise is ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de musical. Het schip vaart van 3 tot en met 10 november een speciale cruise met vertrek uit New York, met als havens Port Canaveral, het prive-eiland Great Stirrup Cay, Nassau en daarna terug naar New York.

De cruise staat compleet in het teken van Wicked met extra gethematiseerde activiteiten. Ook het schip zal in de sfeer van Wicked aangekleed zijn. De prijzen voor een binnenhut beginnen bij 1117 dollar, maar dit is wel inclusief alle fooien en tips.

Boeken kan op de speciale internetpagina voor deze cruise voor 13 augustus.

Bron: www.musicalworld.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger