Transatlantische ‘Grand Voyages’ met MSC Cruises

MSC Magnifica
MSC Magnifica

Van romantisch Venetië naar de stranden in Miami of naar de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo; voor reizigers van MSC Cruises zijn deze routes werkelijkheid. Aankomende winter varen zes MSC schepen – MSC Divina, MSC Musica, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra de zogenaamde ‘Grand Voyages’ cruises van Europa naar de Caribbean en Zuid-Amerika.

Schoonheid van de Caribbean en Zuid-Amerika
De schepen MSC Divina en MSC Musica laten de Mediterrane havens achter zich om hun ‘Grand Voyage’ naar de Caribbean te beginnen. MSC Divina vaart in 19 dagen van Venetië naar Miami en maakt stops in onder andere Malta, de Azoren, St. Maarten en Puerto Rico. MSC Musica zet in 20 dagen koers naar de Dominicaanse Republiek met tussenstops in steden als Marseille, Barcelona, Barbados en Guadeloupe. Twee bijzondere routes die zorgen voor een onvergetelijke ervaring van Caribische ritmes, gastronomie en opwindende wereldsteden.

MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra beginnen hun reis in het Italiaanse Genua en varen –afhankelijk van de route- in 17 tot 20 dagen naar Santos en Buenos Aires in het overweldigende Zuid-Amerika. De tussenstops variëren van Lissabon, Tenerife en Buzios tot Marseille, de Canarische Eilanden en de Zuid-Amerikaanse stad Salvador. De steden zijn afwisselend; ze bieden een schat aan geschiedenis, cultuur en architectuur gecombineerd met het regenwoud van de Amazone, adembenemende stranden voor zonaanbieders en een paradijs voor fashionistas.

Tijdens de zeedagen doet MSC Cruises er alles aan om hun reizigers in de watten te leggen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een van de twee nieuwe Eataly restaurants op de MSC Divina, geïnspireerd op de populaire Italiaanse food- en restaurantketen. Ook zijn er mogelijkheden om danslessen te volgen, wijn te proeven, live muziek te aanschouwen, Italiaans te leren en kookdemonstraties bij te wonen. Voor de echte ‘lucky ladies’ vindt er de ‘Great Dance of the Officers’ plaats, waarbij een dansje kan worden gewaagd met de Italiaanse scheepsofficieren van MSC Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)