Cruisereiziger
BestemmingenReparaties & Werfbezoek

Celebrity Millennium met motorpech in Alaska gestrand

Celebrity Millennium in Seward
Celebrity Millennium in Seward

De Celebrity Millennium is volgens Cruisecritic gestrand in Seward, Alaska. Het schip heeft een probleem met een van de voortstuwings motoren waardoor het vier uur later dan gepland aan kwam in Seward.  De Millennium zou vrijdag 9 augustus vertrekken voor een week cruisen langs de kust van Alaska richting Vancouver. De cruisemaatschappij besloot om het schip direct te repareren waardoor de Celebrity Millennium pas vier dagen later, op dinsdag, kan vertrekken naar Vancouver. De route van het schip wordt geschrapt. De Millennium vaart vanaf dinsdag in een keer door naar Vancouver en stopt in geen enkele haven meer.

Passagiers krijgen de keus om mee te varen naar Vancouver. Zij kregen de volledige cruisesom terug en een nieuwe cruise ter waarde van het oorspronkelijke bedrag. Passagiers die niet mee wensen te varen krijgen eveneens het volledige bedrag terug en 50% van het bedrag mogen ze besteden aan de volgende cruise.

Volg de webcam van Seward om het schip te zien liggen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)