MSC Cruises viert Internationale Jongerendag

Ter ere van de vandaag gehouden Internationale Jongerendag heeft MSC Cruises een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Dit om jongeren te eren en om bewustzijn te creëren over het thema van dit jaar; jongeren migratie. MSC kids mascotte Doremi hield vandaag de Doremi Olympic Games op de schepen waar teams sportief tegen elkaar streden in tafelvoetbal wedstrijden, minigolf, basketbal maar met elkaar ook creatief de strijd aangingen. Tieners kunnen deelnemen in een MSC Flash Mob, terwijl de 12-14 jarigen een eigen competitie hebben in de MSC Young Games.

In de MSC Youth Day Parade gaan de kinderen en jeugdstaf het podium op. Daar laten zij zien dat MSC Cruises een crew heeft van meer dan 180 nationaliteiten en jeugdstaf uit meer dan 90 verschillende landen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.