Cruisereiziger
BestemmingenMaidentripNieuwe cruiseschepen

TUI Cruises wijzigt allereerste cruises van Mein Schiff 3

Foto: TUI Cruises

TUI Cruises heeft de eerste cruises van de Mein Schiff 3 verplaatst. De eerste cruises van het gloednieuwe schip dat bij STX in Finland wordt gebouwd, zijn met twee weken verlaat. “De eerste cruise start op 13 juni in plaats van op 1 juni, en duurt in plaats van 11 nachten slechts 9 nachten ” zegt hoofd communicatie TUI Cruises Frederike Gronemeyer. Het personeel heeft meer tijd nodig om zich het schip en de procedures eigen te maken.

Tijdens de eerste cruise vaart het schip in 9 nachten van Hamburg naar onder andere Le Havre, Lissabon, Cadiz en eindigt in Palma de Mallorca. De tweede cruise (vanaf Palma de Mallorca richting Zuid-Frankrijk, Italië en Malta) zal ook ingekort worden, van zeven nachten naar tien nachten. De derde cruise wordt compleet geannuleerd. De daarop volgende cruises worden volgens oorspronkelijke planning uitgevoerd. Mein Schiff 3 gaat wekelijks varen vanaf Malta naar de Westelijke Middellandse Zee of naar Italië, Kroatië en Corfu.

Het schip Mein Schiff 3 zal wel op tijd worden opgeleverd in mei 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger