TUI Cruises wijzigt allereerste cruises van Mein Schiff 3

Foto: TUI Cruises

TUI Cruises heeft de eerste cruises van de Mein Schiff 3 verplaatst. De eerste cruises van het gloednieuwe schip dat bij STX in Finland wordt gebouwd, zijn met twee weken verlaat. “De eerste cruise start op 13 juni in plaats van op 1 juni, en duurt in plaats van 11 nachten slechts 9 nachten ” zegt hoofd communicatie TUI Cruises Frederike Gronemeyer. Het personeel heeft meer tijd nodig om zich het schip en de procedures eigen te maken.

Tijdens de eerste cruise vaart het schip in 9 nachten van Hamburg naar onder andere Le Havre, Lissabon, Cadiz en eindigt in Palma de Mallorca. De tweede cruise (vanaf Palma de Mallorca richting Zuid-Frankrijk, Italië en Malta) zal ook ingekort worden, van zeven nachten naar tien nachten. De derde cruise wordt compleet geannuleerd. De daarop volgende cruises worden volgens oorspronkelijke planning uitgevoerd. Mein Schiff 3 gaat wekelijks varen vanaf Malta naar de Westelijke Middellandse Zee of naar Italië, Kroatië en Corfu.

Het schip Mein Schiff 3 zal wel op tijd worden opgeleverd in mei 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.