Disney Cruise Line verbiedt roken op balkon

Disney MagicVanaf 15 november verandert Disney Cruise Line het rookbeleid op hun vier schepen. Cruisereizigers mogen dan niet meer roken op hun eigen balkon. Rokers mogen alleen nog op bepaalde gedeelten op het schip een sigaret opsteken.

Naar aanleiding van reacties van Disney cruisers heeft Disney het rookbeleid veranderd. Gasten die desondanks toch roken in hun hut of balkon krijgen een extra rekening van 250 dollar om de hut, balkon en linnengoed weer rookvrij te maken.

Lees voor meer informatie ook het artikel: Roken op cruiseschepen, waar wel en waar niet?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.