Pullmantur’s Zenith en MSC Cruises Fantasia annuleren Santorini vanwege stroomstoring

Santorini
Kabelbaan van Santorini

Vandaag hebben cruiseschip Zenith van de Spaanse cruisemaatschappij Pullmantur en de MSC Fantasia de stop aan het eiland Santorini moeten annuleren. Vanwege een brand gisteren in een van de hoofd generatoren op Santorini, had het eiland geen stroom. De kabelbaan naar boven, winkeltjes, restaurants en alle andere touristenfaciliteiten werkten niet of gedeeltelijk. De Zenith is daarom uitgeweken naar Heraklion op Kreta. De MSC Fantasia heeft een dag doorgebracht bij Mykonos.

De Zenith vertrok maandag vanuit Athene, om van daaruit naar Mykonos, Santorini, Katakolon, Kotor, Dubrovnik, Venetië en tenslotte Ravenna (Italië) te varen.

MSC Fantasia is zondag vertrokken voor een week cruisen langs Bari, Katakolon, Santorini, Piraeus, Corfu, Dubrovnik en Venetië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.