Cruisereiziger
Uncategorized

Pullmantur’s Zenith en MSC Cruises Fantasia annuleren Santorini vanwege stroomstoring

Santorini
Kabelbaan van Santorini

Vandaag hebben cruiseschip Zenith van de Spaanse cruisemaatschappij Pullmantur en de MSC Fantasia de stop aan het eiland Santorini moeten annuleren. Vanwege een brand gisteren in een van de hoofd generatoren op Santorini, had het eiland geen stroom. De kabelbaan naar boven, winkeltjes, restaurants en alle andere touristenfaciliteiten werkten niet of gedeeltelijk. De Zenith is daarom uitgeweken naar Heraklion op Kreta. De MSC Fantasia heeft een dag doorgebracht bij Mykonos.

De Zenith vertrok maandag vanuit Athene, om van daaruit naar Mykonos, Santorini, Katakolon, Kotor, Dubrovnik, Venetië en tenslotte Ravenna (Italië) te varen.

MSC Fantasia is zondag vertrokken voor een week cruisen langs Bari, Katakolon, Santorini, Piraeus, Corfu, Dubrovnik en Venetië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)