Cruisereiziger
BestemmingenOntspanning

Norwegian Cruise Line koopt grond in Belize

Belize
Belize

Norwegian Cruise Line heeft deze week bekendgemaakt dat ze 75 are grond heeft gekocht in Zuid Belize in Centraal-Amerika tussen Guatamala en Mexico. De cruisemaatschappij wil de aangekochte grond gebruiken voor eco-toerisme. Het stuk grond bestaat uit twee eilanden die met elkaar verbonden worden. Het gebied was al aangewezen voor een mogelijk resort met de mogelijkheid om te landen met het vliegtuig. Norwegian wil rond de $50 miljoen in het project investeren.

De eilanden gaan fungeren als kade en tenderfaciliteiten voor de cruiseschepen. Ook zal er een haven gemaakt worden, een lagoon voor watersporten en een strandgebied. De oorspronkelijke natuur en oude culturen zullen worden nagebootst.  Uiteindelijk zullen rond de 1000 banen worden gecreëerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)