Vakantiebeurs 2014 in nieuw jasje met ‘Vaar’plein

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. De organisatie meldt dat er een nieuw concept is bedacht om nog beter aan te sluiten bij de behoeften van de reiziger. Het omvat uitgebreide oriëntatiemogelijkheden op landen in combinatie met een focus op zes typen vakanties, verrijkt met informatie, inspiratie en exclusieve beursaanbiedingen. Voor elk van de zes vakantietypen wordt een speciaal Plein ingericht. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, samen met zeilvakanties. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Een kaartje voor de Vakantiebeurs kost in de voorverkoop 12 euro, via deze link slechts 11,50 euro. De prijs is ten opzichte van vorig  jaar met 3 euro verlaagd. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.