Onverwacht droogdok voor ms Prinsendam

Het MS Prinsendam gaat volgens Cruisecritic half oktober voor een aantal dagen het droogdok in voor een van de stabilisatoren. Problemen aan de stuurboord stabilisator zorgden ervoor dat het schip op maandag 15 augustus niet kon vertrekken en een extra nacht in Amsterdam moest doorbrengen. Een van de stabilisatoren is toen gedemonteerd en op het droge gebracht voor de noodzakelijke reparatie. De stuurboord stabilisator was eerder al beschadigd geraakt. Het schip is vertrokken met 1 functionerende stabilisator aan bakboordzijde.

Een twee weekse cruise van de Prinsendam dat zou vertrekken op 14 oktober wordt vanwege het droogdok verblijf ingekort met zes dagen. De Holland America Lijn verandert de resterende acht dagen cruise door Santorini toe te voegen en Dubrovnik en Corfu uit de cruiseroute te schrappen.
Passengiers hebben de keuze gekregen om mee te varen op de gewijzigde cruise (met 50% terugbetaling van de cruisesom) of een nieuwe cruise (met volledige terugbetaling van de cruisesom) op een ander schip te kiezen.

Bovendien krijgen de passagiers 25% van hun cruisesom bij een volgende cruise cadeau.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)