Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Wereldhavendagen Dagcruise 2013 in Rotterdam

P&O FerriesTijdens de wereldhavendagen op 7 en 8 september 2013 vaart P&O Ferries van Europoort naar Rotterdam centrum. Het schip (de Pride of Rotterdam of Pride of Hull) vaart tot de Erasmusbrug waar het vervolgens keert om terug te gaan naar Europoort. De dagtocht op deze ferry duurt van 10:00-16:00 uur. Tijdens de tocht kan het schip van binnen bezichtigd worden, waaronder ook enkele hutten. Naar wens kan deelgenomen worden aan een speciale lunch. 

De kosten zijn vanaf € 59 per persoon. Voor meer info ga je naar de site van P&O.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)