Wereldhavendagen Dagcruise 2013 in Rotterdam

P&O FerriesTijdens de wereldhavendagen op 7 en 8 september 2013 vaart P&O Ferries van Europoort naar Rotterdam centrum. Het schip (de Pride of Rotterdam of Pride of Hull) vaart tot de Erasmusbrug waar het vervolgens keert om terug te gaan naar Europoort. De dagtocht op deze ferry duurt van 10:00-16:00 uur. Tijdens de tocht kan het schip van binnen bezichtigd worden, waaronder ook enkele hutten. Naar wens kan deelgenomen worden aan een speciale lunch. 

De kosten zijn vanaf € 59 per persoon. Voor meer info ga je naar de site van P&O.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.